donderdag 20 mei 2021

Met de trein naar de dierentuin

We stappen in de trein , die brengt ons naar de dierentuin maar oeps, de eerste 4 haltes zijn op de verkeerde plaats: we stoppen in clowntjesland, reuzenland, dansland en huppelland. Goed luisteren naar de muziek ? Hoor je de trein , stap dan in, als hij stopt : dansen volgens het land waar de trein gestopt is.  Klik op de eerste foto om alle foto's te zien !




Het eerste dier dat we zien is de giraf !  Wie kan drinken zoals de giraf ? Wie kan de lange nek tonen ? Wie heeft een even grote tong als de giraf ?


We ontdekken ook de olifant. Weet je dat die wel één volle kruiwagen hooi eet per dag ? We gaan per twee kruiwagentje spelen en nadien lopen we in een rijtje zoals de olifanten. 



Op facebook zag je ons ook al galopperen zoals zebrapaardjes en brullen als leeuwen maar weet je dat leeuwen ook heel graag rusten in het zonnetje ?



En natuurlijk kunnen ook de zotte apen en luide gorilla's niet ontbreken !



We sluiten af met een leuk dansje over een olifant met dikke billen , een giraf met een lange nek en een nijlpaard met een grote bek en gaan in de klas de dierentuin verder ontdekken.



























Geen opmerkingen:

Een reactie posten